Velkommen
SCANDEFA er en af Skandinaviens største fagmesser for dentaludstyr. Hvert år mødes flere tusinde tandlæger, klinikassistenter, tandplejere og branchefolk fra hele Skandinavien på SCANDEFA for at hente inspiration, opleve de nyeste tendenser og produkter inden for dentaludstyr, tilbehør og beklædning og, ikke mindst, netværke med hinanden.

Husk at registrere dig!
Husk at præregistrere dig som besøgende på årets SCANDEFA. Der er gratis adgang for alle relaterede til tandlægebranchen.
Klik her for at få dit gratis adgangskort til messen.

Husk også , at købe billet til SCANDEFA Branchefest den 28. april.

Læs mere og køb billet til festen her


7.755 BESØGENDE I 2015

SCANDEFA 2015 havde 151 udstillere og et samlet besøgstal på 7.755 (SCANDEFA og Årskursus). 78,3% af de besøgende fortæller, at de kommer igen på SCANDEFA 2016 og 90,8% var tilfredse eller meget tilfredse med deres besøg på messen. 73% af udstillerne var tilfredse eller meget tilfredse med kvaliteten af de besøgende på udstillingen. Læs mere om SCANDEFA 2015 i tal.

 


Nyhedsbrev

Abonner på SCANDEFAs nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra messen direkte i din mailboks. Du kan også kombinere dit abonnement med andre emner, som du ønsker at høre nyt om.

Vælg dit abonnement her.